2022-03-02 07:47:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - A hosszú szélcsend után most hirtelen felpörögnek az események

Napi horoszkóp március 2-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ha mindenkit le akarsz győzni, ahelyett hogy meggyőznéd őket, azzal sajnos biztosan veszítesz… Az energiáidat inkább arra koncentráld, hogy fenntartsd a békét a környezetedben ebben a feszült helyzetben!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Újhold van az érzékeny Halak jegyében. A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy hangot adj az érzéseidnek. De azért hallgasd meg a párod kívánságait is, mert az az igazi, ha azt adod neki, amire valóban vágyik.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Már ne a múlton töprengj, hanem tervezd meg a jövőt. A szerencse most csak akkor szegődhet melléd, ha nem kívülről várod sorsod rendezését, hanem elébe mész az eseményeknek.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Halak újhold erős hatással van rád. Különleges élményeid lehetnek ma, vagy a következő néhány napban. Olyan felismerésekkel áldd meg az újhold, amik segítenek a boldogság, lelki béke elérésében.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Elégedetlen vagy környezeteddel, a körülményeiddel, talán még önmagaddal is. Amíg saját magaddal nem vagy kibékülve, nehezen tudsz újítani, továbblépni. Egy sor lezáratlan ügy és levegőben lógó lehetőség még visszahúz. Változtass! Ma ebben segít a Halak-újhold.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Mostanában hajlamos vagy arra, hogy folyton a dolgok hátulütőit nézd, hogy mindig a rosszabbik lehetőséget vedd számításba. Ezzel saját magadat kötöd szinte gúzsba, mert így a végén nem tudsz semerre elindulni. Pedig itt az idő, lépned kell!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Halak újhold hatására a szokásosnál is érzékenyebb vagy. Különleges lelki antennáiddal érzékeled mások hangulatát, lelkivilágát, szinte olvasni tudsz a gondolataikban. Ma sokat elérhetsz, ha ügyesen használod ezt az adottságodat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Érzelmileg sokkal kiegyensúlyozottabb vagy most, mint az elmúlt időszakban. Pedig talán közel van az az idő, ami a nagy változást hozza el az életedben. Meglehet, most épp azért vagy nyugodtabb, mert tudod már, mit kell tenned. Mint ahogy azt is, hogy az eljövendő változás jó lesz.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Túlságosan akaratos voltál az utóbbi időben, a párod legalábbis erre panaszkodott. Még jó, ha nem vitted a szomszédba a bánatodat. Ma jó eséllyel megbeszélhetitek, hogy kit mi bánt, és megoldást is találhattok fájó dolgaitokra.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A hosszú szélcsend után most hirtelen felpörögnek az események. De legyél óvatos, mert megtörténhet, hogy meggondolatlan szavaid, tetteid kellemetlen helyzetbe sodornak.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Fontos, hogy megőrizd optimista életszemléletedet, és az élet szép oldalát is lásd, ne csak a nehézségeket. Ha folyton a veszteségekre összpontosítasz, akkor nem látod meg azt a személyt, aki mindent megtenne érted.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Halak újhold regenerál és feltölt életerővel. Ma igazán minden jó tulajdonságod többszörös erővel nyilvánul meg. Gyógyító képességeid lehetnek, figyelj fel ennek jeleire is. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: